Laten we eerlijk zijn. We zijn allemaal wel eens gebruikers tegengekomen die, in gewone en eenvoudige bewoordingen, vervelend zijn. Het is prima als het iemand is die je niet verplicht bent te volgen. Maar als het om mensen gaat, zoals familieleden, kun je niet anders dan ze te blijven laten zijn. Tegelijk kun je besluiten om door te gaan en ze te blokkeren. Zo zou je kunnen denken, wat gebeurt er als je iemand op Twitter blokkeert kunnen ze dan je tweets zien.

If You Block Someone On Twitter Can They See Your Tweets

Als je iemand blokkeert op Twitter kunnen ze dan je tweets zien?

Blokkeren blijft de gemakkelijkste manier om een gebruiker uit je “Volgers” lijst te verwijderen. Eenvoudig gezegd: als je iemand zou blokkeren, verbreekt hij, in gewone bewoordingen, alle banden met je. Dat wil zeggen, op het platform. Hetzelfde geldt niet alleen voor Twitter maar voor elk sociaal media platform dat er is. Laten we dus in de crux duiken van “als je iemand op Twitter blokkeert kunnen ze dan je tweets zien“

.

Bovendien, als je op zoek bent naar manieren om meer Twitter volgers te krijgen, bezoek dan onze website.

De werking van blokkeren 

De functie “Blokkeren” ontneemt de geblokkeerde gebruiker alle rechten op toegang tot je account. Het omvat niet alleen je tweets; ze zullen je zelfs geen berichten meer kunnen sturen. Het is zelfs zo dat, nadat ze geblokkeerd zijn, als ze je profiel proberen te openen, ze daar niet in slagen. “Je bent geblokkeerd om dit account te volgen op verzoek van de gebruiker.” Dat is de precieze boodschap die voor hen op hun scherm zal verschijnen. 

Ook als je ze wilt blokkeren, doe je dat als volgt.

Mobile App Users

Stap 1: Ontgrendel je telefoon en start de Twitter app.

Stap 2: Zodra de app start, ga je naar de linker bovenhoek van je telefoonscherm.

Tik eenmaal op de drie stapels boven elkaar.

Stap 3: Een lijst met meldingen schuift van links naar binnen. Tik op “Volgers”, voorafgegaan door het aantal gebruikers dat je volgt.

  • In het geval dat de gebruiker je niet volgt, maak je gebruik van de zoekoptie in de hoofdfeed. Het ziet eruit als een vergrootglas. Tik daarop. 
  • De zoekpagina komt voor je te staan. Tik op de zoekbalk. Er staat nu: “Zoek op Twitter.”
  • Tik hun gebruikersnaam in en tik eenmaal op hun profiel. De app-interface leidt je naar hun profiel.

Stap 4: Zoek na stap 3 de gebruiker die je wilt blokkeren in de lijst van “Volgers”. Tik op hun profiel en ga naar hun profiel.

Stap 5: Als je op hun profielpagina bent, ga je naar de rechter bovenhoek.

Tik op “…”

Stap 6: Er valt een lijst met opties naar beneden. Ga omlaag in de lijst en tik eenmaal op “Blokkeer @gebruikersnaam”.”

Stap 7: De app laat je weten dat je op het punt staat de gebruiker te blokkeren. Tik op “Blokkeer.” 

Stappen om te weten of anderen je Tweets kunnen zien als je ze geblokkeerd hebt

Desktop-, Laptop-, of MAC-gebruikers

Stap 1: Start welke browser je ook gebruikt. Ga naar de officiële website van Twitter.

Stap 2: In het geval je nog niet ingelogd bent, ga je gang en log in door je inloggegevens in te voeren.

Stap 3: Zodra je op je Twitter homepage bent, ga je naar het linkerdeel van het venster. Kies “Profiel” uit de lijst met opties die voor je staat.

Stap 4: Kies “Volgers”, dat onder je bio verschijnt.

Stap 5: Zoek de gebruiker die je wilt blokkeren en klik eenmaal op zijn profiel.

Stap 6: Als je op hun profielpagina bent, klik je op “…” Het staat naast het bericht-icoon.

Stap 7: Kies “Blokkeer @gebruikersnaam” uit de lijst met opties door erop te klikken. 

Opnieuw laat de app je weten wat je gedaan hebt. Klik op “Blokkeren”.”

Recommended