Instagram is een social media platform met meer dan een miljoen actieve gebruikers. Je kunt angstig en bang worden als je iets deelt, en misschien wil je bepaalde dingen alleen voor een bepaalde groep mensen houden. De verhaal verbergen optie is een prima manier om dat te doen, want het blokkeert niemand en verwijdert niemand van je ID, verbergt wat je op je verhaal plaatst, en houdt je privacy intact en beveiligd. Hoe blokkeer je dat iemand mijn Instagram Verhalen ziet?

Hoe blokkeer je iemand zodat hij mijn Instagram Verhalen niet meer ziet

Dit helpt je om in real time contact te maken met je publiek en een intiemere en authentiekere band te hebben. Met Instagram verhalen kun je video’s opnemen, boomerangs maken, foto’s klikken, stickers, muziek toevoegen, en een heleboel andere dingen. Soms wil je dat je verhalen alleen zichtbaar zijn voor een bepaald aantal mensen, en wil je dat een groep mensen een bepaald verhaal niet bekijkt. Of soms wil je een aspect van je verhaal voor een enkele persoon verbergen. Hoe dan ook, er zijn heel wat manieren om je verhalen voor bepaalde mensen te verbergen..

Hoe kun je Blokkeer iemand van het-kijken-van mijn Instagram-verhalen of verberg verhalen?

De stappen om je verhaal voor iemand op Instagram te verbergen zijn:

  1. Ga naar je profiel door op het profiel-icoon onder je feed te klikken.
  2. Klik op het drie lijnen-icoon bovenaan het scherm en kies instellingen.
  3. Als je instellingen eenmaal geopend hebt, navigeer je en ga je naar de privacy-optie.
  4. Navigeer naar het tabblad verhalen binnen de privacy-optie.
  5. Daar zie je de voorziening om het verhaal voor een bepaald iemand te verbergen.
  6. Selecteer de mensen voor wie je je verhaal wilt verbergen en klik op klaar.
  7. Dan moet je je verhaal uploaden op eenzelfde manier als vroeger.

Een van de leukste kanten van deze functie iemand blokkeren om je verhaal te bekijken is dat je dat verhaal verborgen kunt houden, zelfs op de highlight sectie van je profiel. Dus, als je wilt dat dat verhaal langer blijft staan en zichtbaar is voor je geselecteerde publiek, kun je het op je profiel laten markeren en hoef je je geen zorgen te maken dat de mensen voor wie je het verborgen hebt het toch kunnen zien.

Een andere manier om het verhaal voor iemand te verbergen is door op je verhaal te klikken en naar de kijkers te kijken. Zie je iemand die het verhaal al gezien heeft maar waarvan je wilt dat hij het niet nog eens bekijkt, klik dan op de drie stippen naast hun naam en verberg dat ze dit verhaal niet meer kunnen bekijken.

Naast het blokkeren van mensen om je verhalen te bekijken, zijn er ook manieren waarop je hun verhalen kunt dempen. Soms gebeurt het dat je een account volgt, en dat ze zonder pauze talloze verhalen blijven plaatsen. Hoewel je kunt overslaan en naar het volgende verhaal kunt gaan, blijft Instagram je de ongeopende verhalen bovenaan tonen, en dat kan frustrerend worden. Er zijn manieren om iemand te dempen, en dan hoef je zijn verhaal of verhaal-highlights niet meer te bekijken.

Hoe blokkeer je iemand zodat hij mijn Instagram Verhalen niet meer ziet

De stappen om dat te doen zijn:

  1. Wanneer je een account ziet dat je wilt dempen, klik je op de drie stippen die naast hun bericht in je feed verschijnen.
  2. Nadat je geklikt hebt, zie je verschillende opties die je getoond worden. Klik op de optie dempen.
  3. Hiermee kun je berichten dempen of zowel de verhalen als de berichten samen. 
  4. Klik op berichten en verhalen dempen, en dan zal dat account verdwijnen omdat het uit je feed gedempt wordt.

Merk op dat dit niet betekent dat ze van je profiel verwijderd worden. Ze blijven er wel staan; je krijgt geen updates meer van ze.

Een andere manier is om iets langer te klikken op het verhaal van het account dat je wilt dempen, en dan verschijnt de optie om ze te dempen op je scherm. Hierdoor wordt het verhaal automatisch naar het einde van de verhalenlade verplaatst, en wordt het niet meer automatisch afgespeeld. 

Een van de leukste kanten van hoe Iemand Blokkeren voor het Zien van Mijn Instagram Verhalen verbergen en verhalen dempen is dat geen van beide dat specifieke account op de hoogte brengt, en dat je op elk moment je verhalen weer kunt verbergen of dempen.